Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dijous, 6 d’agost del 2009

SORTIDETA PEL CARRIL BICI FINS A SANT FELIU.

Bones a tots!!!

Sento el retard, però fins ara no he tingut una estona per poder posar les incidències de l´ùltima sortida que va fer l´SRC. Haig de dir que finalment erem set integrants de l´equip els que vam sortir a pedalar una estona, els components eren: En Juanra( que havia dormit quatre hores), en Xavi, en Fifu, en Gabi, l´Enric, en Tembla i en Markus. La sortida la vam fer desde la urbanització de Mas Cubells.






La veritat que tothom va anra molt bé fina a l´arribada a Sant Feliu ja que el camí ès força planer i amb unes quantes baixades i es va fer força ràpid. La mitja a la que anavem era d´uns 25 km/h i tothom seguia el ritme bé. La veritat es que el temps també ens va acompanyar ja que el sol va sortir una vegada i va ser quan tornavèm.


S´ha de dir que qui ens va sorprendre a tots va ser en Gabi ja que mai fà esport ( Que nosaltres sàpiguem), i va aguanter l´anada molt bé ja que portava la segona bici d´en Cifu una MEGAMO que va molt bé. Qui també va sorprendre va ser en Tembla que va venir expresament desde Viladecavalls per fer aquesta sortideta i anava molt fort, l´Enric un tio constant que ja ha fet les seves sortidetes i sap com dossificar-se, un altre punt era en Juanra que havia dormit només quatre hores i era una incognita ja que per la nit havia jugat a boxe amb la Play3, per últim quedem en Markus, Cifu i en Xavi que anaven constants com sempre, (amb "el pique sano" entre en Xavi i en Markus). Qui va aprofitar un atac va ser en Xavi per mirar enrere i alçar els braços quan va avançar a en Juanra que anava al davant de tots, per manifestar que havia guanyat el pas intermig, jajajajaja.

Desprès d´aixó vam arribar a Sant Feliu i vam anar a comprar unes Cocacoles, cruasants i una bossa de patates per recuperar força, ja que s´havia de tornar, en aquest moment vam anar a la platja i allà un armari empotrat ens va fer la foto, li vam dir que anès en compte per no trencar la càmara.

A partir d´aqui quedava la tornada cap a casa, vam començar a bon ritme i contents, pero aviat en Gabi va començar a patir del cul, i les cames ja no li responien gaire però aixó va ser desprès d´haver fet uns 38 km, en aquest moment en Markus es va quedar amb ell per tal d´ajudar-lo i li va anar donant barretes per tal de que recuperès forces, ( Això en Markus ja ho havia patit) i va sorprendre ja que en cap moment va baixar de la bicicleta, nomès en una pujada que li va agafar per sorpresa, però vam arribar bé on ens esperaven els companys amb una novetat que era una putada, però a la vegada era divertida, que era que en Juanra havia trencat la cadena fent una de les pujades amb més desnivell que hi ha al recorregut.






Al final tots vam arribar fins on es trobava el cotxe menys en Juanra i en Gabi que va aprofitar la desgràcia d´en Juanra per fer-li companyia jajajajajajaja. Per últim dir que en Tembla va patir una estrebada muscular i va necessitar deu minuts per recupera-se, jajajajaja, amb tot una gran sortida i un matí d´esport.

Força i Pedals

diumenge, 2 d’agost del 2009

NOVA COMANDA DE ROBA

Bon día a tothom!!!

Avui escric per comentar que la gent està mol contenta amb la roba de l´equip i que ja hi ha gent que vol demanar roba d´hivern i també Guants. S´ha de dir que farem el possible perquè la comanda arribi el més aviat possible i que la gent quedi contenta, s´ha de dir que la fabrica només ens fa la roba quan hi ha un mínim de 5 peces iguals, per tant heu de aprofitar si esteu interessats, en demanar el que volgueu ja que si desprès no s´arriba a les cinc peces s´haura d´esperar fins que s´aconsegueixi aquesta quantitat.


Per altre banda comentar que la comanda dels guants es farà el més aviat possible i que la gent que estuigui interessada en agafar-los es posi en contacte amb en Xavi, en Marc o en Cifu, igualment per el tema del tallatge i provar-se la roba i els guants.
Aqui us penjo el disseny del Mallot i dels guants, d´aquest es l´opció núm 2.




Força i Pedals.