Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







divendres, 6 d’agost del 2010

BUTIFARRADA!!!

BUTIFARRADA!!!

Hola macus,
Aquest dijous ens vam reunir en Juanra, en Pelo Pinxo, en Xevi de Figueres i jo. L'idea era fer la volta a Sant Gregori i a mig camí parar a casa d'un altre  amic que no podia venir en bici  (en Xevi ^) per tal de fer una botifarrada.
Mentres arribavem al lloc del 18, va donar temps ha dues caigudes, la d'en Juanra i la més espectacular, la d'en Xevi que va sortir pel davant fent una voltarella a l'aire... totes dues sense conseqüències.
Quan faltava uns 3 o 4 km per arribar al punt del 18, en mig del 1 port, en Juanra va cambiar rapidament per tal de realitzar un atac amb un resultat no esperat...  va trencar la cadena...
Aqui us deixo un video post-trencament.
Això va provocar que tinguessim que fer una part important caminant.
Quan vam arribar a casa d'en Xevi^, al cap de pocs minuts va arribar la dona d'en Pelo Pinxo, la Noe.
Desprès de veure la PEAZO DE CASA i part del terreny que tenia, vam iniciar la  botifarrada (també deixo algunes fotos).
Quan vam acabar d'esmorzar (que per cert estava de p... mare) començavem la tornada a casa, bé tots menys en Juanra, que va tenir que pujar la bicicleta al cotxe de la Noe.
Una abraçada

BAUTIZO DEL JUANRA EN LA CASACADA SRC, JAJAJA

Por fin el JUANRA ha sido bautizado... Aqui os dejo el video... jajaja

dijous, 5 d’agost del 2010

1 SORTIDA AMB L'EQUIPACIÓ 2010

 
Hola macus, aqui teniu les primeres fotos amb la nova equipació, els fets van passar fa 2 dissabtes.
Vam anar el meu pare i jo, i ens vam apuntar amb els avis de BICI OCI, els quals ens van ensenyar una nova ruta molt divertida.
Només tenim fotos de l'arribada a casa.