Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dissabte, 1 d’agost del 2009

SORTIDA A SANT FELIU 3-8-09

Bon día a tothom!!

Dilluns l´SRC Racing73 farà una sortida fins a Sant Feliu de Guixols, sortint desde la urbanització Mas Cubells de Cassà de la Selva, en total anar i tornar es farà un quilometratge d´uns 50 km, per aquesta sortida hi ha un SRC que està amb moltes ganes que ès en Tembla que vindrìa desde Terrassa per tal de fer la sortida amb el seu equip, ja que manifesta que té moltes ganes. La nota possitiva de la jornada pot ser la participació a la Sortida d´en Gabi, que aprofita el forat deixat per l´Edu^ per apropiar-se de la segona bicicleta d´en Cifu (FIFU pa los amigos), per acompanyar a l´equip i així estrenar la equipació.

Finalment es sortirà a les 08.30h desde la urbanització de Cassà de la Selva i els participants que segur que assisteixen a aquesta Sortida són: En Xavi, en Fifu(Cifu), en Juanra, en Tembla i en Markus. Qui falta confirmació són en Gabi, l´Oscar^, l´Enric, i s´han de fer gestions amb en Claudi.

Ja comentarem com ha anat la sortida i que tal s´ho ha pasat la gent i es veurà com tothom porta la equipació. També intentarem que vingui en Gabi perquè s´acabi de decidir en comprar-se la bici i sorti més sovint amb l´equip.

Força i Pedals.

SORTIDETA DE DIJOUS A LA TARDA.

Bones com vaig dir dijous uns tres SRC Racing73 vam sortir per fer cames aquests valents van ser en Xavi, en Juanra i en Markus, dos dels quals portaven l´equipació oficial de l´equip, mentre que l´altre lo puto esquirol (En Xavi), portava una equipació d´una altre agrupació esportiva i no va lluir tant com els seus companys.

La Ruta que vam fer, era de 28km, en la qual la majoria del recorregut es fa per el carril bici que porta a Olot. Vam anar per aquest carril fins ha arribar a la sorrera que hi ha pasat Bescanó i girem a má dreta per travessar el Ter, i anar a buscar Bonmatí per carretera i poder pujar a Casademont, i així fer alguna pujadeta per acabar de trencar les cames, ja que ara per ara ens estem posant en forma. Finalment es baixa fins al poble de Bonmatí i girem a má dreta per fer una petita pujada que hi ha al costat del camp de fùtbol de Bonmatí.


S´ha de dir que durant tot el recorregut lo puto esquirol, en Xavi, va estar davant i prova d´aixó ès que va pujar Casademont molt sobrat i va ser el primer en arribar a dalt, en Juanra va ser el segon amb el seu ritme constant i per últim en Markus que anava patint ja que la primera part l´havien fet força ràpid i ell acabava de tornar d´una baixa d´un mes i mig i s´havia aixecat a les 4h i només havia dormit unes 3h, (algú segur que comenta que no es escusa), i per aixó va arribar en últim lloc i també a la pujada del camp de futbol de Bonmatí on en Juanra va aprofitar la distancia que portava a en Xavi i en Markus per arribar el primer. Aquest lloc va ser l´escollit per fer fotos i mostrar al blog la nostra equipació.





Al tornar vam fer carrilet i la mitja en que es baixava era de 25km/h per part d´en Xavi i en Markus i per una mitja més alta en Juanra ja que va agafar una distància d´uns 20 metres i finalmet vam arribar al lloc on haviem quedat molt juntets, fent un sprint als últims 20 metres en Juanra ja que lo puto esquirol i en Markus estaven relaxant les cames en la part final del recorregut, també s´ha de dir que a en Juanra encara li quedaven quatre quilómetres per arribar a casa.

Fins aquí la sortida de dijous, que vagi bé, APA SIAU!!!!!!

dijous, 30 de juliol del 2009

SORTIDETA PER FER CAMES AQUESTA TARDA

Avui la gent de l´SRC farà una sortideta per fer cames i entrenar una mica, el dilluns passat també ès va fer una sortideta on tres valents van creuar el TER i els altres dos van dir que no es volien mullar.

El dilluns es van fer 35 km per dos rutes diferents i es va coronar la muntanyeta que porta fins a Constantins, la veritat es que es van fer tres pujades en les quals en Markus es va quedar enrera menys en la última on va fer un atac per sorpresa i en Xevi va acabar claudicant. Per cert vam fer un fitxatge nou, en Claudi, un tio que está fortissím i que no s´ho va pensar a l´hora de creuar el riu. La jornada va ser productiva ja que es van fer cames i ens ho vam passar bé.

Demà ja comentarem com ha anat la sortideta d´avui.