Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dissabte, 1 d’agost del 2009

SORTIDA A SANT FELIU 3-8-09

Bon día a tothom!!

Dilluns l´SRC Racing73 farà una sortida fins a Sant Feliu de Guixols, sortint desde la urbanització Mas Cubells de Cassà de la Selva, en total anar i tornar es farà un quilometratge d´uns 50 km, per aquesta sortida hi ha un SRC que està amb moltes ganes que ès en Tembla que vindrìa desde Terrassa per tal de fer la sortida amb el seu equip, ja que manifesta que té moltes ganes. La nota possitiva de la jornada pot ser la participació a la Sortida d´en Gabi, que aprofita el forat deixat per l´Edu^ per apropiar-se de la segona bicicleta d´en Cifu (FIFU pa los amigos), per acompanyar a l´equip i així estrenar la equipació.

Finalment es sortirà a les 08.30h desde la urbanització de Cassà de la Selva i els participants que segur que assisteixen a aquesta Sortida són: En Xavi, en Fifu(Cifu), en Juanra, en Tembla i en Markus. Qui falta confirmació són en Gabi, l´Oscar^, l´Enric, i s´han de fer gestions amb en Claudi.

Ja comentarem com ha anat la sortida i que tal s´ho ha pasat la gent i es veurà com tothom porta la equipació. També intentarem que vingui en Gabi perquè s´acabi de decidir en comprar-se la bici i sorti més sovint amb l´equip.

Força i Pedals.

2 comentaris:

  1. Finalment la gent que farà la sortida seran: En Fifu, en Xavi, en Juanra, en Tembla, l´Enric, en Gabi i en Markus.

    ResponElimina