Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dissabte, 1 d’agost del 2009

SORTIDETA DE DIJOUS A LA TARDA.

Bones com vaig dir dijous uns tres SRC Racing73 vam sortir per fer cames aquests valents van ser en Xavi, en Juanra i en Markus, dos dels quals portaven l´equipació oficial de l´equip, mentre que l´altre lo puto esquirol (En Xavi), portava una equipació d´una altre agrupació esportiva i no va lluir tant com els seus companys.

La Ruta que vam fer, era de 28km, en la qual la majoria del recorregut es fa per el carril bici que porta a Olot. Vam anar per aquest carril fins ha arribar a la sorrera que hi ha pasat Bescanó i girem a má dreta per travessar el Ter, i anar a buscar Bonmatí per carretera i poder pujar a Casademont, i així fer alguna pujadeta per acabar de trencar les cames, ja que ara per ara ens estem posant en forma. Finalment es baixa fins al poble de Bonmatí i girem a má dreta per fer una petita pujada que hi ha al costat del camp de fùtbol de Bonmatí.


S´ha de dir que durant tot el recorregut lo puto esquirol, en Xavi, va estar davant i prova d´aixó ès que va pujar Casademont molt sobrat i va ser el primer en arribar a dalt, en Juanra va ser el segon amb el seu ritme constant i per últim en Markus que anava patint ja que la primera part l´havien fet força ràpid i ell acabava de tornar d´una baixa d´un mes i mig i s´havia aixecat a les 4h i només havia dormit unes 3h, (algú segur que comenta que no es escusa), i per aixó va arribar en últim lloc i també a la pujada del camp de futbol de Bonmatí on en Juanra va aprofitar la distancia que portava a en Xavi i en Markus per arribar el primer. Aquest lloc va ser l´escollit per fer fotos i mostrar al blog la nostra equipació.





Al tornar vam fer carrilet i la mitja en que es baixava era de 25km/h per part d´en Xavi i en Markus i per una mitja més alta en Juanra ja que va agafar una distància d´uns 20 metres i finalmet vam arribar al lloc on haviem quedat molt juntets, fent un sprint als últims 20 metres en Juanra ja que lo puto esquirol i en Markus estaven relaxant les cames en la part final del recorregut, també s´ha de dir que a en Juanra encara li quedaven quatre quilómetres per arribar a casa.

Fins aquí la sortida de dijous, que vagi bé, APA SIAU!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada