Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dimarts, 8 de febrer del 2011

Inici Pedals de Lava 06-02-11

Hola macus,bona nit a tothom,ara mateix ens trobem al llit escrivint l'arribada a l'illeta de Lanzarote, "siguem sincers, sense moltes moltes ganes de fer-ho però com que haviem donat la paraula de que us mantindríem informats,són les 00:00h una hora més a Catalunya i aquí estem".

DIA DE SORTIDA , a les 12:45h teniem el punt de trobada a can Cifu i per sorpresa d'en Carles, un altre company,en Xafi també s'ha apuntat al viatge. A les 13:15h estàvem a l'aeroport tant contents i ja hem començat amb mal peu, perquè quan hem fet el pesatge de la maleta grossa ens hem donat compte que pesava 20kg (només podiem portar 15) per la qual cosa hem tingut que fer multitud de combinacions desmuntant totes les maletes que estaven molt ben ordenades i regirant tot l'equipatge i fent malabarismes per intentar arribar al pes màxim...Després de 30 minuts aprox. capgirant les maletes ens hem donat compte que: pagàvem 100€ més o deixàvem uns 4kg a l'aeroport i com bons catalans que som,hem optat per deixar els 4kg a l'aeroport que finalment la dona d'en Jordi, la Noe, ha tornat de Bescanó per emportar-se l'excés d'equipatge.
Les 3 hores de vol han passat bastant ràpides perquè el responsable de vol i les hostesses ens han tractat molt bé,sobretot el responsable que anava deixant rastres d'un líquid presumptament oli...després d'acomiadar-nos, un cop a les cintes de les maletes, hem tornat a tenir moguda perquè uns altres passatgers ens havien agafat la nostra maleta fins que finalment a fora la terminal ens hem trobat als autors del furt involuntari i hem recuperat la nostra maleta.
Un cop deixades les maletes als apartaments hem fet una passejada d'uns 3km vora el mar fins el local de Pedals de Lava on hem conversat amb altres ciclistes, hem fet el brífing pertinent, hem provat i posat a punt les BTT(Ghost 4900) i fent una petita parada a un super per comprar quatre coses per esmorzar hem tornat fins els apartaments on hem equipat les bicis per demà a les 8:30h començar a pedalar.
Ah per cert! i per fer una mica les dents llargues, a diferència de Girona hem pogut sopar en una terrassa,davant del mar i amb dos gerres de cervesa per cadascun que ens ho mereixem. Bé, bona nit que ja son les 00:35h, continuarà...



4 comentaris:

  1. Familia!!! estem a dia 8 i aqui no s'ha mogut res. Va,tan fets pols esteu? Ànims i al menys penjeu alguna foto.
    Salut

    ResponElimina
  2. vinga, anims per pujar l'Alpe d'Huez, Mortirolo, TIMANFAYA...
    Menys birres i més fotos.
    Salut

    ResponElimina
  3. Suma y sigue amb les históries del gran RYANAIR!!!! Vinga vaaaa que ja casi esteu arrivant a València tan pedelar!!!!! Passe-ho molt bé!!!!! (Jesi E.4)

    ResponElimina
  4. Ei!! Q envidia!!! Q pasada!!lo tenéis q estar pasando genial!! Espero q disfruteis muchísimo!! A ver sí nos vemos algún dia!! Un abrazo!!

    ResponElimina