Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dissabte, 12 de febrer del 2011

Pedals de Lava " II ETAPA " 08-02-11

Avui hem fet la segona etapa a l'illa de la Graciosa (reserva natural), en principi eren 35km sense gaires desnivells i anavem més que res a estirar les cames, però com sempre hem acabat fent més quilòmetres del compte, hem pujat un cim que no s'havia de fer ni a peu ni tampoc en bici i al final hem acabat destrossats com cada dia...

L'objectiu era començar a les nou i tenir la resta del dia per descansar, però un cop hem anat a agafar les bicis, a que no sabeu que ha passat ?
Doncs que hi havia una de les bicis que tenia les dues rodes punxades i a que no sabeu de qui era la bici? Doncs d'en Carles com no... I no és conya!!!

Un cop feta la feina, ja eren les onze amb un sol de justícia hem decidit posar-nos la cremeta per tornar ben morenets i no pelats. Al final hem pogut sortir i començar la ruta anant cap a Pedro Barba, un poble fantasma on no hi viu ningú. Sense moltes dificultats per una pista senzilla ens hem desviat un moment del camí (cosa prohibida) per fer un descens d'una petita muntanya.

Després d'aquestes emocions prohibides hem decidit arribar a la primera platja on hem fet un descans i ens hem refrescat les cames de l'esforç d'ahir.
Un cop secs i més bronzejats hem agafat el camí direcció Platja Concha on abans d'arribar ens hem desviat per un sender prohibit per les bicicletes i vehicles per poder veure unes coves en forma d'arc on l'aigua colpejava de manera impressionant.

A les 13 hores hem arribat al pàrquing de la platja de la Concha. A l'esquerra teniem una senyal de prohibit anar a la platja amb bici i a la dreta hi havia un sender que pujava a una gran, gran muntanya(volcà) que ens deia "veniu,veniu" on no hi havia cap senyal de prohibició. Doncs com no, nosaltres de dret cap amunt on ens hem trobat els companys d'Alaba caminant de baixada i que ens han comentat que no havien arribat a dalt. Què hem fet? Pit i collons!!! Cap al cim però amb la bici i només hem pogut fer 2/3 perquè la cosa estava molt empinada, la resta l'estàvem fent a peu quan a pocs metres del cim hem escoltat unes sirenes i a baix de tot en un camí de pas hi havia un home que ens estava fent senyals perqu baixéssim i era l'agent rural. Vam iniciar el descens i ens vam trobar amb l'agent a on nosaltres teniem les bicis, mentrestant l'agent no parava de fer-nos fotos i mentre estàvem baixant vam estar planejant l'estratègia que seguiríem i la moto que li intentaríem vendre perquè no ens sancionés. Després de 20 minuts de mediar amb el sr. agent rural, ens va perdonar la multa, tot i que nosaltres ens vam quedar amb les ganes de demanar-li que ens enviés les fotos que tenien bona pinta..jejeje
Després de la mediació vam optar per acabar de pujar fins al cim on hi havien unes molt bones vistes.

Seguidament i un cop a baix, vam dinar i vam seguir la ruta fins a trobar-nos amb els de Barcelona que estaven en una caleta de piscines naturals que pintaven molt bé i amb la calor que feia varem optar per feu un bany i pendre el sol.
Un cop frescos vam acabar els últims 10 km fins a la pensió i final de ruta.

Un cop a l'habitació en Jordi va començar a trobar-se molt malament i va decidir quedar-se a l'habitació sense sopar...

Les coses pintaven malament per la ruta del següent dia!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada