Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dimecres, 22 de juliol del 2009

PRÒXIMA SORTIDA DIA 5-8-09 OLOT - GIRONA (RUTA DEL CARRILET I)

Ja no hi han excuses, casi tothom té la seva equipació, falten algunes bicis i sembla que a algú li falta també les ganes per sortir però això no ens hauria de privar de fer la rutilla OLOT -
GIRONA.

Segons la pàgina web del consorci de vies verdes la ruta planificada té uns 54 km i la dificultat que ens podrem trobar a part de la calor pot ser el Coll d'en Bas. Suposo que en unes 2 horetes i poc ja serem a Girona.

He posat l'altímetre per veure la ruta i també perque ens anem mentalitzant de que algun dia hem de fer la ruta Ripoll - Sant Feliu però la deixarem per un altre dia.
En Tembla ens va dir que té ganes i que si pot es demanarà festa a la feina, això hauria de motivar als indecisos.
Faltaria concretar l'hora i el lloc on s'hauria de quedar, el dia ja el tenim clar, el dimecres 5 d'agost.
Per acabar, els interessats en participar hauríeu de confirmar l'assistència ( com una boda) tant al bloc com en persona ja que podem pujar a Olot en cotxe o en autocar. Això dependrà dels valents.
Ànims a tots!!!!

diumenge, 19 de juliol del 2009

ROBA DE L´EQUIP.

Per fi ha arribat la roba de l´equip, aquesta serà repartida a partir de dilluns, aquesta roba es correspon a la primera comanda que hem fet i la segona possiblement ens la entreguin durant setmana vinent. Haig de confessar que el resultat m´ha impressionat ja que no creïa que que ès tan bé perquè en paper es veu d´una manera i desprès acaba sent d´una altre, però aquesta vegada ha quedat molt satisfet.

També comentar que possiblement farem una comanda de guant de l´equip la persona que estigui interessada que es posi en contacte amb en Cifu, en Xevi o en Marc, perquè són ells els que s´encarreguen de la roba.

I amb aixó acabo de fer les novetats que quedaven i fins a la propera, merci per llegir el bloc.

LA SORTIDETA FINS A SANT FELIU.








Bones a tothom divendres es va fer la sortida fins a Sant Feliu. Qui va participar en aquesta sortida van ser en Cifu (Fifu pa los amigos), en Xevi, en Juanra i l´Àngel, aquest últim molt acostumat a fer aquesta ruta.






Aquí podeu veure com en Cifu i en Juanra estaven posant les banyes a la bicicleta d´en Juanra, ja que ho volia provar per la pujada de "L´Ou", com es coneix aquesta pujada que va de Sant Feliu a Llagostera.


La veritat es que no va costar gaire posar les banyes i en deu minuts i un citer ho vam tenir enllestit. La ruta començava a cassà a l´ultima urbanització que hi ha.

Desde aqui van sortir en direcció a Llagostera per el carril bici, i la veritat es que el dia acompanyava i no es va fer gens pesat arribar fins a S´Agaró on ja s´havien fet 25km i es va decidir anar a un bar per tal de beure alguna cosa fresca i amb sucre.


Al sortir del bar el primer que troben es una pujda una mica exigent que fa que les cames tremolin, ja que portaven una estona sentats i descansant, però a partir d´aquí el ritme que s´agafa es constant i la veritat que el porten bé i s´aturent a Santa Cristina d´Aro per tal de agafar aigua d´una font que hi ha just al costat del carrilet.





Aqui estaven força contents perqué hi havia una monitora de casal que remenava la pilota força bé, jajajajajaja.

A partir d´aqui tot es planer fin que s´arriba al tram més dur de la ruta que es pujar la pujada de l´Ou i es on es va patir més, menys l´Àngel que ho fa cda dia que pot i l´home ni s´enentera que està pujant. Ara podreu veure la exigència del tram.







Per cert l´Àngel no surt perquè ell va ser el primer en arribar i fer les fotos, per aixó li van donar la càmara.
I finalment van arribar al cotxe on ja deixaven definitivament les bicicletes amb una durada total en bicicleta de 3h i 52km acumulats a les cames.
I fins aquí l´ultima sortida de la gent de l´SRC, per cert la següent sortida ja lluirem els nostres color.
Que vagi bé.