Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dimarts, 1 de juny del 2010

FW: SORTIDA SUSQUEDA-SAU-SUSQUEDA (43KM) 1 part


 De tota la colla que haviem de ser, al final només vam sortir 6 valents... En Pere i en Carles Caimel, En Cayo i en David Cifuentes, en Jordi i en Xafi.
La sortida va començar amb un fort ritme per part d'en Pere i en Cayo, anavem amb una mitja de 22 km/h... segons passaven els km i les pujades s'anava canviant el ritme i les persones que tiraven del grup.

Finalment, vam arribar tots junts a Sau i vam iniciar la part més important d'una sortida en bici, "LA XISPA".

Ja de baixada, van haver diversos atacs, els més destacats l'escapada del Carles i d'en Jordi però el grup els va agafar a pocs km de la meta... Es respirava la tensió i fins i tot va haver una caiguda sense conseqüències greus (eh XAFI????).

Al final, SRC s'en va endur la victoria gràcies a l'estrategia. Mentres en David atacava a pocs km de la meta emportant-se l'etapa, per radera, en Jordi va aconseguir controlar el grup i aconseguir quedar en segona posició. El tercer lloc va ser per en Carles.

PD: jajajajajaja

Una abraçada per tots


¿Sabes que Hotmail tiene capacidad de almacenamiento ilimitada?

FW: SORTIDA SUSQUEDA-SAU-SUSQUEDA (43KM) 2 part

 


Los cochazos de los famosos Patrick Dempsey, Tom Cruise o Michael Douglas presumen de automóvil