Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dijous, 25 de novembre del 2010

FW: COMUNICAT D’INTERES PELS BIKERS BTT EQUIP " SRC RACING 73 " 25/11/2010


Bon dia macus, avui us proposem un nou tema: d' uns mesos endavant sembla que això d'anar fent sortides amb BTT i alguna que altre marxa de poble (de tranquis- menys en Cifulini jejeje) comença a enganxar a alguns de nosaltres, per aquest motiu em pensat que estaria molt bé fer alguna cosa mes que no pas una sortida de 3 o 4 hores pels llocs de sempre i ha arribat el moment.

Estem preparant una sortida per recordar, per disfrutar molt i que es molt recomanable i com no, aprofitem per treure'ns una setmana de fred de l'hivern que fa aquí i gaudim d'una setmana de bon temps i per això preparem el gran viatge.

Viatge a LANZAROTE, a fer : " PEDALS DE LAVA" , l'estem preparant per anar-hi el mes de Febrer que es dels millors mesos per fer-la, durant l'hivern d'aquí, per les temperatures i temps d'allà.

Estem temptejant dos alternatives es a dir dos dates diferents que son:

- Del Diumenge 06-02-2011 al Diumenge 13-02-2011 o

- Del Diumenge 27-02-2011 al Diumenge 06-02-2011.

Es valorarà la gent que hi hagi apuntada a cada setmana ( s'hi algú s'anima esclar) i també valorarem el preu de l'avio de cada setmana.

Per mes informació en referència a la ruta: www.pedalesdelava.com

A la pagina trobareu tota la informació necessària i veureu com us fa posar les dents llargues ja que pinta molt bé.

En referència a la ruta en total son 247 km, el nostre plani i lo mes recomanable es fer-la en 5 dies seguits. Diumenge arribariem, instalan-se recollir material i bicis i el dilluns començar la ruta i acabariem el divendres i dissabte per descansar, platja etc. Les bicis es llogaran al mateix lloc ja que portar-la amb avio son uns 80-100€ per persona i ningú t'assegura que arribi en perfecte estat i llogar-la allà, una simple son 100€ i una doble i mes recomanable 125€.

Qui es volguí apuntar o vulgui saber alguna cosa mes que es posi en contacte amb Cifu , amb una mica d'urgència, ja que s'ha de gestionar tot ( avio, bicis, llocs de dormir etc.) i primer de tot espera una oferta per comprar el vol amb Ryanair el mes barat possible.

Es dona de temps per confirmar assistència fins el dijous de la setmana vinent, 02-12-2010, si no les persones interesade ja anirem comprant el bitllet d'avio per començar les gestions.

Salut i pedals i espero que ens trobem a Lanzarote.