Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dijous, 30 de desembre del 2010

FW: SORTIDETA PER SANT MIQUEL. ESTRENA DE LA NOVA EQUIPACIÓ WINTER 2011


 
Hola macus,
Avui en Jordi, en César, en Gerard i jo hem fet la pujada a Sant Miquel passant per la font del Lleons, uns 30 km aprox des de Bescano.
A destacar de la sortida, que en César estrenava l'equipació winter 2011 i que també venia en Gerard nou fixatge per l'any que ve de l'equip SRC.
La sortida ha estat curteta però intensa des de el 1 km, amb un gran ritme per part d'en César fins que ha tingut una petita "punxada" al pneumàtic del davant... cosa que he aprofitat jo per atacar-lo sense pietat... jajaja.
En Gerard i en Jordi han mostrat el seu nivell (sobretot en Gerard) als últims metres de la pujada...
Un cop superada la pujada de la font del Lleons i anant ja en direcció al castell de Sant Miquel, ens hem trobat amb en Conri (veí d'en Gerard), que ens ha acompanyat fins al castell.
A la darrera rampa en Conri ha fet trampa i ha engegat el motor que duïa amagat en el "freno de disc" per tal de guanyar l'etapa. En segon lloc ha quedat en Gerard seguit a pocs d'en Jordi... per la 4 i 5  posició hi hagut esprint final sense poder dir qui ha guanyat que no disponiem de foto finish.
Adjunto video d'en Conri saltant en la trialera del Castell.
 
Una abraçada a tots!