Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dimarts, 27 d’abril del 2010

L´SRC COMENÇA A SORTIR DE NOU!!!

Bones a tots!!!

Desde fa uns dies estem començant a sortir un altre cop, la gent es va animant poc a poc, un dels ultims fitxatges ha estat en Pelo Pincho que s´ha comprat una bona màquina i l´ha d´amortitzar. Ja portem tres sortides en set dies i anem pujant ja que hem estat parlant en Cifu i jo i tenim pensat anar a fer la RUTA DE L´ERMITÀ cap allà al setembre quan fagi menos calor, però ara toca fer sortides i anar agafant ritme per arribar bé a aquelles dates.

Per cert avui fem una petita sortida per agafar el ritme i estirar ja que les nits són molt dolentes i el cos s´ha d´acostumar a fer exercici. Bueno aquesta es la primera entrada que faig pero no serà la última, que vagi bé a tothom.

P.D. Estem pensant en fer equipació d´estiu d´un altre color ja que el negre apreta massa ara a l´estiu els interessats posseu-vos en contacte amb en Cifu o en Marc.

Força i PEDALS!!!!!!!!!