Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dimecres, 23 de setembre del 2009

SORTIDETA SUSQUEDA-SAU

BONA TARDA ARA SI QUE VAIG EN HORA!!!
Aquest mati tres SRC ha sortit a fer la Ruta dels pantans de Susqueda fins a Sau, els tres han estat en Marc, en Xavi i en Cifu, hem arribat a les 8.30h al lloc i hem començat a preparar-nos.

Com podeu veure tot s´ha de descarregar perquè sinò pesa massa. En fi la veritat es que la sortida es força recomanable però s´ha d´estar una mica en forma ja que es fan un total de 40km amb pujada i baixada continua. També es pot aprofitar la sortida per veure el paratge que hi ha a la zona i que es molt agradable de veure.








Per cert es una ruta perfecta per fer-la a l´estiu ja que hi ha molta ombra per la zona encara que a l´hivern també es podrà fer amb la nostra equipació d´hivern que començarem a encarregar dintre de poc. Us posare les fotos d´arribada a Sau per demostrar que hem arribat i que no hi hagi cap tipus de dubte.






I fins aqui la nostra sortida d´avui.

Força i Pedals.

SORIDA DEL DIA 15.

Bona tarda, se que vaig tard!!!

El dia 15 quatre SRC van sortir desprès de les vacances per començar a fer cames, els quatre valens van ser: En Juanra constant com sempre, en Xevi la sorpesa, en Fifu sense paraules i en Marc qui té por a les baixades.

La ruta que vam fer va ser la de la Torratxa de Vilablareix i que fa que s´hagi de pujar per la zona de Sant Roc i anar a sortir a Aiguaviva al costat de la Bellsolà, precissament a la sortida de la Bellsolà hi ha una pujada força important que s´ha de fer amb tranquil.litat per no pujar massa de pulsacions.

En total vam fer una volta i mitja i un total de 25km per començar, ja que haviem de treballar i no es pot anar petat a treballar, sense res més a dir, espero que us animeu i comencem a lluir el nostre uniforme que queda maco.

Força i pedals.