Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dijous, 8 de juliol del 2010

SORTIDA DE BICI OCI. GIRONA-LLANÇÀ (1 de 6)‏

 
Hola macus, aquest diumenge, jo (Cifu-vicepresident) i  dos dels nous fixatges, Alex (que pasarà a ser el cap de telcomunicacions) i en Xafi (cap de mecànics) ens vam apuntar a la marxa que va fer BICI OCI.
La marxa anava de Girona fins a LLancà, aproximadament uns 100 km. La sortida era a les 7:30 a Fontejau i erem uns 40 ciclistes a destacar que dintre del grup hi havien 3 femines, que no vegis com arriaven!!!!
L'Alex i jo no teniem permis dels caps de casa i per tant només vam poder fer un total de 50 km, mentres que en Xafi juntament amb en Domenec van fer tota la ruta.
Com podeu veure a les fotos, van haver moltes punxades, riures, tot tipus de terrenys... en difinitiva va ser una sortida collonuda.
Personalment em sap greu no haver pogut realitzar tota la sortida, o sigui que m'imagino que els que es van quedar a casa i vegin les fotos es moriran de l'enveja, jajaja.
 
XAFI comenta la jugada quan puguis!!!
 
Una abraçada per tothom


Disfruta de Hotmail y Messenger en tu móvil con YOIGO. ¿A qué esperas?

SORTIDA DE BICI OCI. GIRONA-LLANÇÀ (2 de 6)‏



Disfruta de Hotmail y Messenger en tu móvil con YOIGO. ¿A qué esperas?

SORTIDA DE BICI OCI. GIRONA-LLANÇÀ (3 de 6)‏



Disfruta de Hotmail y Messenger en tu móvil con YOIGO. ¿A qué esperas?

SORTIDA DE BICI OCI. GIRONA-LLANÇÀ (4 de 6)‏



Accede a tu Hotmail en un solo clic. ¡Descárgate Internet Explorer 8 y empieza a disfrutar de todas las ventajas!

SORTIDA DE BICI OCI. GIRONA-LLANÇÀ (5 de 6)‏



Disfruta de Hotmail y Messenger en tu móvil con YOIGO. ¿A qué esperas?

SORTIDA DE BICI OCI. GIRONA-LLANÇÀ (6 de 6)



¿Quieres unirte a la fuerza de Internet Explorer 8? ¡Es gratis!