Benvinguts al blog " SRC Racing 73", no som res mes que un grup d'amics que la nostra passió es l'esport gaudit a la natura, i un d'ells es es la BTT. Un gran dia de Juliol del 2009 vam decidir crear aquest blog i des de llavors sembla que la cosa va agafant força i la colla cada dia es va fent mes gran i això tot just acaba de començar...



La nostra passió la BTT, el nostre deure pedalar, la nostra Sortida Catalunya la nostra Meta l'horitzó i el nostre objectiu Planeta Terra... Senzillament SRC Racing 73







dimecres, 23 de setembre del 2009

SORIDA DEL DIA 15.

Bona tarda, se que vaig tard!!!

El dia 15 quatre SRC van sortir desprès de les vacances per començar a fer cames, els quatre valens van ser: En Juanra constant com sempre, en Xevi la sorpesa, en Fifu sense paraules i en Marc qui té por a les baixades.

La ruta que vam fer va ser la de la Torratxa de Vilablareix i que fa que s´hagi de pujar per la zona de Sant Roc i anar a sortir a Aiguaviva al costat de la Bellsolà, precissament a la sortida de la Bellsolà hi ha una pujada força important que s´ha de fer amb tranquil.litat per no pujar massa de pulsacions.

En total vam fer una volta i mitja i un total de 25km per començar, ja que haviem de treballar i no es pot anar petat a treballar, sense res més a dir, espero que us animeu i comencem a lluir el nostre uniforme que queda maco.

Força i pedals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada